• Pand WPG Research

Marktonderzoeksbureau WPG Research uit Doetinchem neemt per 1 januari 2016 een deel van de activiteiten over van het eveneens uit Doetinchem afkomstige veldwerkbureau Enketo Fieldwork Service. Tevens zal interim-organisatie Wevers Interim Projecten uit Oosterbeek geïntegreerd worden in de nieuwe organisatie. Vanaf het nieuwe jaar zullen de drie organisaties zich presenteren onder de huidige naam van WPG Research BV.

Door het samengegaan, worden de afzonderlijke krachten gebundeld en wordt specifieke expertise op het gebied van marktonderzoek, veldwerk en interim-management behouden, uitgewisseld en verder versterkt. De doelstelling van de fusie is het neerzetten van een klantgericht, efficiënt en innoverend full-service marktonderzoeksbureau dat over alle facetten van het vakgebied marktonderzoek beschikt en organisaties hierover adviseert. Hiermee is met WPG Research een full-service bureau ontstaan op het gebied van marktonderzoek & advies.

Harm Wevers, Directeur WPG Research, toont zich verheugd over deze stap: “De samenvoeging is een versterking voor WPG Research en ons aanbod aan diensten op het gebied van marketing en business intelligence. Met de nieuwe organisatie versterken we onze positie binnen de Nederlandse markt van marktonderzoeksbureau en daar buiten”.

 

 

2016-02-17T13:01:32+00:00 31 december 2015|

About the Author: