Mijn naam is Liset Volmer, student Sociologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, ik ben 21 jaar oud en vanaf september 2016 werkzaam als stagiaire voor WPG Research.

Voor de invulling van mijn bachelorstage heb ik bewust voor gekozen voor een stage bij een marktonderzoeksbureau omdat ik graag (meer) kennis en ervaring wil opdoen bij de uitvoering van analyses en het schrijven van rapportages voor verschillende opdrachtgevers. Bovendien ben ik erg nieuwsgierig naar de manier waarop aanbevelingen op basis van onderzoek, in de praktijk worden toegepast.

Tijdens mijn zoektocht naar een geschikt marktonderzoeksbureau viel mijn keuze op WPG Research. De belangrijkste reden hiervoor is dat WPG Research een kleinschalig onderzoeksbureau is met veel persoonlijke aandacht voor haar opdrachtgevers en de onderzoekstrajecten. Zelf heb ik er erg veel zin in en ga ik mijn uiterste best doen om goed werk af te leveren aan opdrachtgevers!

2016-09-05T16:50:49+00:00 05 september 2016|

About the Author:

Laat een reactie achter