DOETINCHEM- Marktonderzoeksbureau WPG Research heeft een onderzoek uitgevoerd naar de tevredenheid van bezoekers over de verschillende evenementen die in de zomer van 2016 in Doetinchem hebben plaatsgevonden. Hieruit is naar voren gekomen dat het evenement ‘De Parkparade’ als beste wordt beoordeeld door de bezoekers. Het Stadsfeest kwam naar voren als drukst bezochte evenement.

In het onderzoek zijn een zevental evenementen meegenomen welke afgelopen zomer hebben plaatsgevonden in Doetinchem. Verschillende elementen zijn beoordeeld met betrekking tot de evenementen. Bij het bezoeken van een evenement vinden de festivalgangers het vooral belangrijk dat ‘de sfeer’ goed is. Dit wordt belangrijker geacht dan de o.a. de organisatie, het drankassortiment en de prijzen. Het veiligheidsgevoel is voor bezoekers het minst belangrijke aspect van een festival. Hierbij geven zij aan al een hoog veiligheidsgevoel te hebben tijdens de evenementen en hier dus niet bij stilstaan als zij een evenement in Doetinchem bezoeken. Uit het onderzoek kwam naar voren dat het Stadsfeest het drukst bezocht is afgelopen zomer, gevolgd door De Parkparade en daarna City Beach. Bij deze drie evenementen werden de aspecten veiligheidsgevoel, de bereikbaarheid, organisatie en de sfeer als beste beoordeeld. Een grote meerderheid van 84 procent vindt dat er genoeg evenementen in Doetinchem zijn en mist niets in het aanbod. De inwoners van Doetinchem en omstreken zijn dus tevreden over het evenementen aanbod van Doetinchem in de zomer van 2016.

Klik op de link om het rapport te bekijken: Eindrapportage Evaluatie Evenementen Doetinchem 2016

logo1

 

 

 

 

Over WPG Research

Sinds jaar en dag voorziet marktonderzoeksbureau WPG Research met veel passie en enthousiasme in de vraag naar marktonderzoek. Vanuit het hart van de Achterhoek in Doetinchem voert de organisatie onderzoek uit voor zowel de regio als daarbuiten. Als full-service marktonderzoekbureau beschikt WPG Research over alle facetten van het marktonderzoek en is ISO 20252- gecertificeerd. Uiteenlopende praktijkproblemen worden vol overgave onder de loep genomen en in kaart gebracht. WPG Research staat garant voor hoogwaardig marktonderzoek. Het doel is om betrouwbare, heldere en toegankelijke onderzoeksresultaten en antwoorden te leveren, die op de juiste manier naar de opdrachtgever worden vertaald. In dit proces wordt voor elk probleem een oplossing gezocht, wordt er met de opdrachtgever meegedacht en durft WPG Research zich waar nodig kritisch op te stellen.

 

2017-06-06T14:02:43+00:00 20 oktober 2016|

About the Author:

Laat een reactie achter