Met gepaste trost kunnen we melden dat we de Europese Aanbesteding voor ‘Marktonderzoek’ van Alliander N.V. welke we in 2015 gegund hebben gekregen met 1 jaar verlengd is. Voornaamste reden hiervoor is de prijs/ kwaliteitsverhouding die we in de afgelopen twee jaar hebben gehanteerd in de diverse marktonderzoeksprojecten voor deze netbeheerder. De opdrachten bestaan uit zowel kwalitatieve onderzoeken als het opzetten, uitvoeren en terugkoppelen van (telefonisch) kwantitatieve metingen met betrekking tot Customer Effort Scores. De overeenkomst heeft hiermee een een looptijd van minimaal drie jaar gekregen en maximaal vier jaar (als van verlengingsopties gebruik wordt gemaakt). Het komende jaar mogen we hierdoor weer mooie opdrachten mogen gaan uitvoeren voor Liander, Liandon en meetbedrijf Kenter.

 

2016-12-19T09:49:51+00:00 14 december 2016|

About the Author:

Laat een reactie achter