Over ons 2017-07-07T10:07:28+00:00

 Ons team

Ons team bestaat uit ervaren mensen met uiteenlopende expertises in marktonderzoek en strategiebepaling. Het is de combinatie van het leveren van hoogwaardig advies en de dagelijkse uitvoering van projecten welke ons inspireert. Door onze passie kunnen wij u zo goed van dienst zijn.

Harm Wevers (MSc.)
Harm Wevers (MSc.)Managing Director
0314-354723
06-83539780
harm.wevers@wpgresearch.nl
Sanne de Rijcke (MSc.)
Sanne de Rijcke (MSc.)Senior Research Consultant
0314-354723
06-22783725
sanne.de.rijcke@wpgresearch.nl
Frank Derksen (BBA)
Frank Derksen (BBA)Office manager/ administratie
0314-354723
frank.derksen@wpgresearch.nl
administratie@wpgresearch.nl
Arno de Knegt
Arno de KnegtResearch Assistant
0314-354723
arno.de.knegt@wpgresearch.nl
Sander Bouwman
Sander BouwmanResearch Assistant
0314-354723
sander.bouwman@wpgresearch.nl
Gerben Siebes
Gerben SiebesResearch Assistant
0314-354723
gerben.siebes@wpgresearch.nl
Boyd Massop
Boyd MassopResearch Assistant
0314-354723
boyd.massop@wpgresearch.nl
Pascal Bouwman
Pascal BouwmanResearch Assistant
0314-354723
pascal.bouwman@wpgresearch.nl
Wout Blasman
Wout BlasmanResearch Assistant
0314-354723
wout.blasman@wpgresearch.nl
Joanne Lindeman
Joanne LindemanResearch Assistant
0314-354723
joanne.lindeman@wpgresearch.nl

Wie wij zijn

WPG Research ziet marktonderzoek als een vak. Derhalve is WPG Research een vakkundig, gemotiveerd en inhoudelijk full-service bureau voor marktonderzoek. Wij staan garant voor kwaliteit, een juist gevoel voor klantvraag en -behoeften en een scherpe vertaling van klantinzichten naar marktingbeslissingen.

WPG Research dat op 1 oktober 2008 begon op een zolderkamer in Oosterbeek, is sindsdien uitgegroeid tot een onafhankelijk full service marktonderzoeksbureau dat beschikt over alle facetten van kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek. WPG Research, nu gelokaliseerd in Doetinchem, is een bureau met ervaren marktonderzoekers en enthousiaste marketingspecialisten. Eerlijk en open in onze beloftes en met passie voor ons vak. Voor elke marketing(onderzoeks)vraag kunt u bij ons terecht. Op het gebied van marktonderzoek, strategiebepaling en de implementatie ervan zijn we een ervaren sparringpartner. We houden niet van wollige rapporten en kostbare creatieve processen, maar presenteren een voorstel dat werkt en snel uitvoerbaar is. Eigenzinnig en creatief zijn we als het gaat om het bedenken en uitwerken van uw marketingstrategie. Wij denken in oplossingen en handelen pragmatisch.

Onze filosofie

Vanuit onze filosofie achten wij het van groot belang dat belangrijke (beleids)besluitvorming gebaseerd is/ wordt op betrouwbare en solide informatie. Op basis van dergelijke informatie is het mogelijk om een succesvolle strategie te vormen en deze op de ‘juiste’ wijze te implementeren.

WPG Research is van oorsprong een Research Based Consultancy bureau. Onze service houdt niet alleen op bij het verzamelen van waardevolle informatie voor uw organisatie. Wij leveren extra toegevoegde waarde door, indien er behoefte aan is, ook ondersteuning te bieden bij strategische planning en implementatie. Vanuit onze filosofie achten wij het namelijk van groot belang dat belangrijke (beleids)besluitvorming gebaseerd is/ wordt op betrouwbare en solide informatie. Op basis van dergelijk informatie is het mogelijk om kansen en bedreigingen vast te stellen, marketingactiviteiten te evalueren, en om het marketingproces uiteindelijk beter te begrijpen teneinde een succesvolle strategie te vormen en deze op de ‘juiste’ wijze te implementeren.

filosofie-wpgresearch

Onze vestiging

Ons kantoor bevindt zich in een monumentaal pand aan de Plantsoenstraat 89. Zie hier een impressie van ons pand.

Certificering & lidmaatschappen

WPG Research is officieel ISO 20252:2012-gecertificeerd. Deze certificering toont aan dat het wij voldoen aan alle eisen met betrekking tot de opzet en uitvoering van marktonderzoekprojecten. Deze norm biedt onze klanten de garantie dat de verschillende elementen van het onderzoeksproces volgens de juiste standaard en op een verifieerbare en consistente manier worden uitgevoerd.

Ook hechten wij als specialist op het gebied van marktonderzoek, marketing(strategie) en de implementatie ervan veel waarde aan transparantie en samenwerking met derden. WPG Research is dan ook aangesloten bij een aantal uiteenlopende brancheverenigingen.

 

Sponsoring

Met onze kennis en expertise willen we onze klanten ondersteunen en stimuleren. Maar ook andere maatschappelijke doelen helpen bij het bereiken van goede prestaties. WPG Research sponsort derhalve sinds jaar en dag een groot aantal projecten.

WPG Research sponsort deze projecten o.a. met marktonderzoek en strategisch marketing-advies. Doelstelling die WPG Research hieraan stelt is om een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren. Immers, WPG Research staat als onderneming midden in deze samenleving.  WPG Research sponsort momenteel de volgende organisaties middels diverse initiatieven: