(Telefonische) veldwerkers 2017-06-06T14:02:40+00:00

(Telefonische) veldwerkers

Veldwerkers gezocht! Altijd al geïnteresseerd geweest in marktonderzoek? Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en leergierige studenten die passie hebben voor marktonderzoek en zich hierin verder willen verdiepen.

Voor ons callcenter en face-to-face veldwerkteam zijn wij per direct op zoek naar nieuwe enquêteurs.

Wat ga je doen? 

Als veldwerker ben je verantwoordelijk voor het correct afnemen van (telefonische) enquêtes. Je werkt in het hart van de organisatie en zorgt ervoor dat er genoeg data wordt verzameld om verschillende analyses uit te kunnen draaien en rapportages op te leveren aan de klant.

Het merendeel van je collega’s zijn studenten die dezelfde interesses met je delen, wat de werksfeer erg ten goede komt. WPG Research biedt jou de mogelijkheid om wekelijks je planning door te geven, zodat je goed je bijbaan met je studie kunt combineren.

Wij bieden jou een prima werkplek, goede verdiensten en een leuke werksfeer.

Wat vragen wij van je? 

De functie eisen zijn:

– Perfect ABN in woord en geschrift
– Goede telefoonstem
– Enthousiast
– Doorzettingsvermogen
– Klantgericht handelen
– Assertief
– Leergierig
– Affiniteit met marktonderzoek
– Mnimaal 8 uur per week beschikbaar

Ervaring op het gebied van (telefonisch) enquêteren is een pre, maar geen vereiste! Momenteel zijn we op zoek naar vakvolwassen veldwerkers, hiermee bedoelen we vooral je houding.

Ben je enthousiast? 

Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail naar werken@wpgresearch.nl t.a.v. de heer Harm Wevers (managing director) o.v.v. (telefonische) veldwerker.