Marktonderzoeksbureau WPG Research te Oosterbeek vierde op maandag 1 oktober jl. haar 10 jarige bestaan. 

Tien jaar geleden startte Harm Wevers marktonderzoeksbureau WPG Research. In 10 jaar tijd is het marktonderzoeksbureau uitgegroeid tot een full-service marktonderzoeksbureau voor organisaties die energietransitie, duurzaamheid en circulaire economie op de agenda hebben staan. Met 10 collega’s verzamelt WPG Research duurzame inzichten en data voor haar opdrachtgevers.

Harm Wevers (WPG Research): “Wat 10 jaar geleden begon als een droom, is werkelijkheid geworden. Met een geweldig team van professionals werken we dagelijks om voor onze klanten waardevolle insights op te halen en data te verzamelen. Dat ik deze maand het 10 jarige bestaan van WPG Research mag vieren, voelt als een bekroning op het harde werken. Sterker dan ooit tevoren, zijn we klaar om ook de komende 10 jaar WPG Research uit te bouwen.

WPG Research werkt samen met een groot aantal bedrijven, waaronder klanten als Alliander, Kenter, De Gezondheidsdienst voor Dieren, Mainfreight en Enexis. Met haar sterke focus op het verkrijgen van de juiste kwantitatieve en kwalitatieve data, helpt het bureau bedrijven om de juiste insights te krijgen voor verdere strategieontwikkeling.

2018-10-08T19:53:25+01:00 08 oktober 2018|

About the Author:

Laat een reactie achter