Strategie-ontwikkeling 2018-01-26T15:18:55+01:00

Een succesvol beleid op het gebied van energietransitie en duurzaamheid vereist zowel een uitgekiende strategie als een specifieke tactiek bij de uitvoering van deze strategie. Om een uitgekiende strategie te bepalen is informatie van klanten of stakeholders nodig. Deze informatie vertalen wij naar concrete doelstellingen en strategieën. WPG Research kan u ondersteunen en adviseren bij het bepalen/ opstellen/ neerzetten van een succesvolle strategie.

Ook het opstellen van een strategisch beleid kunnen wij u ondersteunen. Immers, “een strategie zonder implementatie is geen strategie, maar het halve werk”. Met dit uitgangspunt werkt WPG Research aan de implementatie van de ontwikkelde strategie in uw organisatie. WPG Research ondersteunt u graag met de strategische vormgeving en implementatie van vooraf verzamelde informatie (middels) marktonderzoek. Ongeacht u het marktonderzoek bij ons heeft laten uitvoeren, staan wij klaar om uw organisatie te ondersteunen bij het nemen van strategische stappen en goed gefundeerde (beleids)beslissingen. WPG Research draagt derhalve graag bij aan de concrete uitvoering van de strategie.

Volledige advisering

U en uw onderneming staan er niet alleen voor. WPG Research heeft in de afgelopen jaren een hecht netwerk van betrouwbare en specialistische partners opgebouwd waarmee wij samenwerken op uiteenlopende specialismen. Wij kiezen uiteraard de beste partner(s) voor de implementatie van uw strategie, met een optimale prijs- / kwaliteitverhouding, en zien toe op de kwaliteit en planning van de opdracht.

WPG Research kan uw organisatie helpen op het gebied van:

  • Ondernemingsplan
  • SWOT-analyses
  • Marketing- en communicatie strategie en/of -plan
  • Concurrentiestrategieën
  • Productontwikkelingstrategie
  • Webdesign en usability/SEO (zoekmachine optimalisatie

Bovenstaande lijst is natuurlijk niet uitputtend, maar geeft een goede indicatie bij welke trajecten WPG Research een rol kan spelen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Schroom niet om contact met WPG Research op te nemen.