Stagebegeleiding

Voor organisaties biedt het aannemen van een stagiair praktische voordelen. Veelal is een stagiair hoogopgeleid, leergierig en staat hij of zij te popelen om werkervaring op te doen. Daarnaast verschaft een stagiair een frisse kijk op uw onderneming. Echter, het aannemen van een stagiair kan en mag niet onderschat worden. Een goede begeleiding mag niet ontbreken.

WPG Research UpGrade

Binnen organisaties is vaak niet de benodigde kennis, tijd en mankracht in huis om een stagiair te begeleiden in het (afstudeer) stageproces. WPG Research heeft zodoende een uniek concept ontwikkeld: WPG Research UpGrade.  WPG Research helpt u in de stagebegeleiding van uw stagiairs. Wij bezitten de expertise op het gebied van marktonderzoek en zijn gespecialiseerd in de uitvoering van uiteenlopende onderzoeken.

Samengevat kan gesteld worden dat WPG Research UpGrade het volgende aanbied:
  • Een solide plan van aanpak
  • Intensieve begeleiding van uw stagiair
  • Specialistische kennis en ervaring
  • Een bruikbaar en relevant eindproduct

WPG Research UpGrade levert u de garantie van een hoogwaardig eindproduct op. Dankzij onze kennis en ervaring krijgt uw vraagstuk de specialistische aanpak welke het verdient. Bovendien nemen wij uw tijdsintensieve begeleiding uit handen en hoeft uw organisatie zich enkel te richten op de dagelijke begeleiding van de stagiair. Wilt u meer weten over de WPG Research UpGrade? Via deze link vindt u meer informatie.