Veldwerkondersteuning

Heeft u zelf uw onderzoeksplan al klaar liggen, maar geen onderzoekers beschikbaar? Geen probleem, wij regelen uw onderzoekers en veldwerk. WPG Research voorziet in marktonderzoekprofessionals van de hoogste kwaliteit, die voor u de juiste insights en data kunnen verzamelen.

WPG Research verzorgt veldwerk op het gebied van kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek in Nederland. Hierbij dient gedacht te worden aan face-to-face interviews, telefonisch onderzoek, mystery guests en het zoeken van de juiste respondenten voor individuele gesprekken/ focusgroepen. Wij verzamelen de gegevens van zowel business-to-consumer als business-to-business doelgroepen middels diverse soorten onderzoekmethodieken.

Kwantitatief veldwerk

WPG Research neemt de door u opgestelde vragenlijst af middels de gewenste kwantitatieve onderzoeksmethodiek. Wij verzamelen de gegevens van zowel business-to-consumer als business-to-business doelgroepen met alle gangbare kwantitatieve onderzoeksmethodieken. Hierbij dient gedacht te worden aan:

Persoonlijk onderzoek

Met onze interviewers voeren we face-to-face enquêtes uit in heel Nederland. Zowel op locatie als bij de respondenten thuis of op kantoor. Afhankelijk van het type onderzoek kan een interview op papier, online of via een veldwerk-app worden afgenomen.

Telefonisch onderzoek

Met behulp van ons eigen call-center kunnen we telefonische onderzoek uitvoeren op basis van uw wensen en behoeften. Onze interviewers voeren telefonisch enquêtes uit in Nederland en landen waar Engels, Duits of Frans de voertaal is.

Observatie en registratie

We voeren mystery guest onderzoek en tellingen uit op continue basis voor diverse organisaties in Nederland. Afhankelijk van het type onderzoek kan dit op papier, online of via een veldwerk-app worden afgenomen.

Kwalitatief veldwerk

WPG Research werft en selecteert de gewenste personen voor uw kwalitatief onderzoeksproject. Wij bieden verschillende methoden om kwalitatief onderzoek te ondersteunen in Nederland. Wij werven en selecteren B2C of B2B doelgroepen voor alle kwalitatieve onderzoeksmethodieken. Hierbij dient gedacht te worden aan:

Individuele gesprekken

Wij selecteren en werven de juiste respondent voor uw individuele interview. Zowel voor op locatie als bij de respondent thuis/ op de werkvloer. Afhankelijk van het type interview kunnen wij respondenten selecteren voor zowel een face-to-face, telefonisch als online interview.

Focusgroepen

WPG Research selecteert en werft de juiste respondent voor uw focusgroepdiscussie. Afhankelijk van het type interview kunnen wij respondenten selecteren voor zowel een face-to-face als online groepsdiscussie.