Veldwerkondersteuning

Heeft u zelf uw onderzoeksplan al klaar liggen, maar geen onderzoekers of enquêteurs beschikbaar? Geen probleem, wij regelen uw onderzoekers en voeren het veldwerk graag voor u uit. WPG Research voorziet in marktonderzoekprofessionals van de hoogste kwaliteit, die voor u de juiste inzichten en data kunnen verzamelen.

WPG Research verzorgt veldwerk op het gebied van kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek in zowel Nederland als Vlaanderen. Via WPG Research kunt u veldwerkers inzetten voor zowel face-to-face enquêtes, telefonische interviews als mystery guest bezoeken. Maar ook voor het werven en selecteren van de juiste respondenten voor individuele gesprekken/ focusgroepen bent u bij WPG Research aan het juiste adres. Wij verzamelen de gegevens van zowel business-to-consumer als business-to-business doelgroepen middels diverse soorten onderzoekmethodieken.

Veldwerkers van WPG Research verzorgen de uitvoeren van uw marktonderzoek op een representatieve en ervaren wijze. Of het nu gaat om 1 of 100 enquêteurs of observanten voor uw veldwerkproject. Onze enquêteurs zijn het visitekaartje voor uw onderzoek, vandaar dat alle veldwerkers bij WPG Research individueel worden geselecteerd. Wij beschikken over een landelijk bestand met promotiemedewerkers die het werken in promotieteams ook echt leuk vinden en proactief op uw doelgroep zullen afstappen. Voor elk veldwerkproject werkt WPG Research werken met een dedicated team van enquêteurs om de kwaliteit per project te kunnen waarborgen. Onze medewerkers zijn getraind om een hoge en kwalitatief hoogwaardige respons te behalen en hebben de Field Force training gevolgd.

Kwantitatief veldwerk

WPG Research neemt de door u opgestelde vragenlijst af middels de gewenste kwantitatieve onderzoeksmethodiek. Wij verzamelen de gegevens van zowel business-to-consumer als business-to-business doelgroepen met alle gangbare kwantitatieve onderzoeksmethodieken. Hierbij dient gedacht te worden aan:

Persoonlijk onderzoek

Met onze interviewers voeren we face-to-face enquêtes uit in heel Nederland. Zowel op locatie als bij de respondenten thuis of op kantoor. Afhankelijk van het type onderzoek kan een interview op papier, online of via een veldwerk-app worden afgenomen.

Telefonisch onderzoek

Met behulp van ons eigen call-center in Oosterbeek kunnen we telefonische onderzoek uitvoeren op basis van uw wensen en behoeften. Onze interviewers voeren telefonisch enquêtes uit in Nederland en landen waar Engels, Duits of Frans de voertaal is.

Observatie en registratie

We voeren mystery guest onderzoek en tellingen uit op continue basis voor diverse organisaties in Nederland. Afhankelijk van het type onderzoek kan dit op papier, online of via een veldwerk-app worden afgenomen.

Kwalitatief veldwerk

WPG Research werft en selecteert de gewenste personen voor uw kwalitatief onderzoeksproject. Wij bieden verschillende methoden om kwalitatief onderzoek te ondersteunen in Nederland. Wij werven en selecteren B2C of B2B doelgroepen voor alle kwalitatieve onderzoeksmethodieken. Hierbij dient gedacht te worden aan:

Individuele gesprekken

Wij selecteren en werven de juiste respondent voor uw individuele interview. Zowel voor op locatie als bij de respondent thuis/ op de werkvloer. Afhankelijk van het type interview kunnen wij respondenten selecteren voor zowel een face-to-face, telefonisch als online interview.

Focusgroepen

WPG Research selecteert en werft de juiste respondent voor uw focusgroepdiscussie. Afhankelijk van het type interview kunnen wij respondenten selecteren voor zowel een face-to-face als online groepsdiscussie.