Ons team

Directeur Harm Wevers richtte op 1 oktober 2008 WPG Research op. In ruim 12 jaar is WPG Research uitgegroeid tot een vakkundig en ervaren full-service marktonderzoeksbureau voor organisaties ie duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog op de agenda hebben staan. WPG Research kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en vooral persoonlijke aanpak. Met passie en enthousiasme levert het team duurzame inzichten en data voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Ons team bestaat uit mensen met marktonderzoekservaring en kennis op het gebied van de energietransitie, duurzaamheid en de transitie naar een circulaire economie. WPG Research beschikt over een team van 5 professionele medewerkers voor wie onderzoek niet alleen een vak, maar een roeping is. Onze teamleden zijn gespecialiseerd in onderzoek en advisering op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is de combinatie van het leveren van hoogwaardig advies en de dagelijkse uitvoering van projecten dat ons inspireert. Door de door ons verzamelde duurzame insights en data kunnen wij u zo goed van dienst zijn.

Harm Wevers (MSc.)
Harm Wevers (MSc.)Managing Director/ Research Consultant
Emiel Zandbergen
Emiel ZandbergenResearch Manager
Frank Derksen
Frank DerksenOperational Manager (Privacy officer)
Farisha Goedlamhaider
Farisha GoedlamhaiderResearch Assistant
Emre Dincsoy
Emre DincsoyResearch Assistant

Ons kantoor

Vanaf 1 februari 2018 bevindt ons kantoor zich in Oosterbeek (gemeente Renkum): één van de groenste gemeentes van Nederland. Ons kantoor is centraal gelegen op slechts vijf minuten lopen van station Oosterbeek. 

Sponsoring & partnerships

WPG Research is maatschappelijk betrokken

Met onze kennis en expertise willen we onze klanten ondersteunen en stimuleren. Maar ook andere maatschappelijke doelen helpen bij het bereiken van goede prestaties. WPG Research sponsort derhalve sinds jaar en dag een groot aantal projecten. WPG Research sponsort deze projecten o.a. met marktonderzoek en strategisch marketing-advies. Doelstelling die WPG Research hieraan stelt is om een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren. Immers, WPG Research staat als onderneming midden in deze samenleving.  WPG Research sponsort momenteel de volgende organisaties middels diverse initiatieven.

Certificering & lidmaatschappen

WPG Research werkt sinds maart 2015 conform ISO 20252:2012. Deze normering toont aan dat het wij voldoen aan alle eisen met betrekking tot de opzet en uitvoering van marktonderzoekprojecten. Deze manier van werken biedt onze klanten de garantie dat de verschillende elementen van het onderzoeksproces volgens de juiste standaard en op een verifieerbare en consistente manier worden uitgevoerd.

Ook hechten wij als specialist op het gebied van marktonderzoek, marketing(strategie) en de implementatie ervan veel waarde aan transparantie en samenwerking met derden. WPG Research onderschrift dan ook de volgende samenwerkingsverbanden om expertise over de sector en het vak marktonderzoek en strategie-ontwikkeling te kunnen delen/ behouden.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse MarktOnderzoekAssociatie (MOA) en werken conform de Gedragscode voor Onderzoek & Statistiek. Met ons Fair Data Keurmerk tonen wij aan dat we op een verantwoorde wijze met data en persoonsgegevens omgaan. Tevens werken wij conform de Internationale Code voor Markt- en Sociaalwetenschappelijk onderzoek van de Europese Vereniging voor Marktonderzoek (ESOMAR).