Over ons 2020-01-13T13:44:47+01:00

 Onze filosofie

Het verzamelen, analyseren en rapporteren van duurzame inzichten en data. WPG Research is daar dagelijks mee bezig. Voor uw bedrijf. Senior Research consultants, Data Analists, Research Assistants en Project Managers, wij hebben alles onder één dak om dat voor elkaar te krijgen. 

Met meer dan vijfhonderd marktonderzoeksprojecten, paar duizend enquêtes en honderdduizenden respondenten hebben we onze klanten de gewenste duurzame inzichten gegeven en hebben voor deze klantgroep sustainable data verzameld. Dit zijn mooie getallen, maar ze zeggen niet alles. Wees kritisch. Stel vragen. Passend bij ons credo: ‘Stop nooit met vragen stellen’. En kom daarna eens bij ons lang voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De filosofie van WPG Research is dat marktonderzoek geen doel is of kan zijn, maar dat marktonderzoek een middel is. Vanuit deze filosofie achten wij het van belang dat belangrijke besluitvorming gebaseerd wordt op betrouwbare en solide informatie. Op basis van dergelijke informatie is het mogelijk om kansen en bedreigingen vast te stellen en te definiëren, activiteiten te evalueren en het klantproces uiteindelijk beter te begrijpen voor een succesvolle strategie te vormen en deze op de ‘juiste’ wijze te implementeren. Derhalve verzamelt, interpreteert en implementeert WPG Research duurzame inzichten en data om u te ondersteunen en adviseren bij uw marktonderzoeksproject en uw strategisch beleid. Het betreft een proces waarbij elk deel een solide en betrouwbare basis vormt voor het daarop volgende procesonderdeel: de één kan niet zonder de ander’.

 Ons team

Directeur Harm Wevers richtte eind 2008 WPG Research op. In ruim 10 jaar is WPG Research uitgegroeid tot een vakkundig en ervaren onderzoeksbureau, gespecialiseerd in klant- en/ of medewerkersonderzoeken voor organisatie die duurzaamheid van/ voor hun product, dienst en/ of medewerker hoog onschrijven. WPG Research kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en vooral persoonlijke aanpak. Met passie en enthousiasme levert het team heldere en toepasbare onderzoeksresultaten voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Ons team bestaat uit mensen met marktonderzoekservaring en kennis van de energiesector. WPG Research beschikt over een team van 10 professionele medewerkers voor wie onderzoek niet alleen een vak maar ook een roeping is. Onze teamleden zijn gespecialiseerd in onderzoek en advisering op het gebied van energietransitie, duurzaamheid en de transitie naar circulaire economie. Het is de combinatie van het leveren van hoogwaardig advies en de dagelijkse uitvoering van projecten dat ons inspireert. Door de door ons verzamelde insights en data kunnen wij u zo goed van dienst zijn.

U kunt voor meer informatie terecht bij:

Harm Wevers (MSc.)
Harm Wevers (MSc.)Managing Director
T + 31 (0)26 – 844 55 60
M + 31 (0)6 83 53 97 80
E harm.wevers@wpgresearch.nl

Onze vestiging

Vanaf 1 februari 2018 bevindt ons kantoor zich in Oosterbeek (gemeente Renkum): één van de groenste gemeentes van Nederland. Ons kantoor is centraal gelegen op slechts vijf minuten van station Arnhem Centraal Station, in het hart van Arnhem. Én ons kantoor heeft het mooiste uitzicht over de uiterwaarden van de Rijn. 

Certificering & lidmaatschappen

WPG Research werkt sinds maart 2015 conform ISO 20252:2012. Deze normering toont aan dat het wij voldoen aan alle eisen met betrekking tot de opzet en uitvoering van marktonderzoekprojecten. Deze manier van werken biedt onze klanten de garantie dat de verschillende elementen van het onderzoeksproces volgens de juiste standaard en op een verifieerbare en consistente manier worden uitgevoerd.

Ook hechten wij als specialist op het gebied van marktonderzoek, marketing(strategie) en de implementatie ervan veel waarde aan transparantie en samenwerking met derden. WPG Research is dan ook aangesloten bij een aantal samenwerkingsverbanden om expertise over de sector en het vak marktonderzoek en strategie-ontwikkeling te kunnen delen.