Over ons

Directeur Harm Wevers richtte op 1 oktober 2008 WPG Research op. In ruim 15 jaar is WPG Research uitgegroeid tot een vakkundig en ervaren full-service marktonderzoeksbureau voor organisaties die duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) op de agenda hebben staan. WPG Research kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en vooral persoonlijke aanpak. Met passie en enthousiasme levert het team duurzame inzichten en data voor een breed scala aan opdrachtgevers in onder meer de sectoren Energie, Openbaar Vervoer, Retail, Overheid en voor zakelijk dienstverleners.

Ons team bestaat uit mensen met marktonderzoekservaring en marketingkennis op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. WPG Research beschikt over een team van professionele medewerkers voor wie onderzoek niet alleen een vak, maar vooral een roeping is. Onze teamleden zijn gespecialiseerd in marktonderzoek, data-analyse en marketingadvisering op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is de combinatie van het leveren van hoogwaardig marketingadvies en de dagelijkse uitvoering van (onderzoeks)projecten dat ons inspireert. Door de door ons verzamelde duurzame inzichten en data kunnen wij u zo goed van dienst zijn.

Milo Beijen
Milo BeijenMarketing Research Consultant
Farisha Goelamhaider
Farisha GoelamhaiderMarketing Research Consultant
Noah Guijt
Noah Guijt Trainee
Marion Heij
Marion HeijResearch Assistant
Wim Oxenaar
Wim OxenaarResearch Assistant
Harm Wevers
Harm WeversManaging Director

Ons kantoor

Vanaf 1 januari 2021 bevindt ons kantoor zich aan de Christiaan de Wetstraat 4B in Oosterbeek (gemeente Renkum): één van de groenste gemeentes van Nederland. Ons kantoor is centraal gelegen op slechts vijf minuten lopen van treinstation Oosterbeek: het best gewaardeerde station van Gelderland.

Sponsoring & partnerships

WPG Research is maatschappelijk betrokken. Met onze kennis en expertise willen we onze klanten ondersteunen en stimuleren. Maar ook andere maatschappelijke doelen helpen bij het bereiken van goede prestaties. WPG Research sponsort derhalve sinds jaar en dag een groot aantal projecten. WPG Research sponsort deze projecten o.a. met marktonderzoek en strategisch marketing-advies. Doelstelling die WPG Research hieraan stelt is om een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren. Immers, WPG Research staat als onderneming midden in deze samenleving.  WPG Research sponsort momenteel de volgende organisaties middels diverse initiatieven.

OVC’85

Stichting AAP

Mixed Hockey Club Oosterbeek

Bart de Graaff Foundation

Certificering & lidmaatschappen

WPG Research werkt sinds maart 2015 conform ISO 20252:2012. Deze normering toont aan dat het wij voldoen aan alle eisen met betrekking tot de opzet en uitvoering van marktonderzoekprojecten. Deze manier van werken biedt onze klanten de garantie dat de verschillende elementen van het onderzoeksproces volgens de juiste standaard en op een verifieerbare en consistente manier worden uitgevoerd.

Ook hechten wij als specialist op het gebied van marktonderzoek, marketing(strategie) en de implementatie ervan veel waarde aan transparantie en samenwerking met derden. WPG Research onderschrijft dan ook de volgende samenwerkingsverbanden om expertise over de sector en het vak marktonderzoek en strategieontwikkeling te kunnen delen/ behouden.

Wij onderschrijven de uitgangspunten van het Data & Insights Network en werken conform de Gedragscode voor Onderzoek & Statistiek. Met het Fair Data Keurmerk tonen wij aan dat we op een verantwoorde wijze met data en persoonsgegevens omgaan. Tevens werken wij conform de Internationale Code voor Markt- en Sociaalwetenschappelijk onderzoek van de Europese Vereniging voor Marktonderzoek (ESOMAR). Ook zijn wij aangesloten bij NIMA, het Nederlands Instituut voor Marketing, de beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales.