Ons team

Directeur Harm Wevers richtte eind 2008 WPG Research op. In ruim 10 jaar is WPG Research uitgegroeid tot een vakkundig en ervaren full-service research-based consultancybureau voor organisaties die de energietransitie, duurzaamheid en de transitie naar een circulaire economie hoog op de agenda hebben staan. WPG Research kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en vooral persoonlijke aanpak. Met passie en enthousiasme levert het team duurzame inzichten en data voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Ons team bestaat uit mensen met marktonderzoekservaring en kennis op het gebied van de energietransitie, duurzaamheid en de transitie naar een circulaire economie. WPG Research beschikt over een team van 7 professionele medewerkers voor wie onderzoek niet alleen een vak, maar een roeping is. Onze teamleden zijn gespecialiseerd in onderzoek en advisering op het gebied van energietransitie, duurzaamheid en de transitie naar circulaire economie. Het is de combinatie van het leveren van hoogwaardig advies en de dagelijkse uitvoering van projecten dat ons inspireert. Door de door ons verzamelde duurzame insights en data kunnen wij u zo goed van dienst zijn.

Harm Wevers (MSc.)
Harm Wevers (MSc.)Managing Director/ Research Consultant
Laura Jansen
Laura JansenResearch Assistant
Frank Derksen
Frank DerksenOperational Manager
Farisha Goedlamhaider
Farisha GoedlamhaiderResearch Assistant
Emre Dincsoy
Emre DincsoyResearch Assistant
Kay Meuleman
Kay MeulemanResearch Assistant

Onze kantoor

Vanaf 1 februari 2018 bevindt ons kantoor zich in Oosterbeek (gemeente Renkum): één van de groenste gemeentes van Nederland. Ons kantoor is centraal gelegen op slechts vijf minuten van station Arnhem Centraal Station, in het hart van Arnhem. Én ons kantoor heeft het mooiste uitzicht over de uiterwaarden van de Rijn. 

Certificering & lidmaatschappen

WPG Research werkt sinds maart 2015 conform ISO 20252:2012. Deze normering toont aan dat het wij voldoen aan alle eisen met betrekking tot de opzet en uitvoering van marktonderzoekprojecten. Deze manier van werken biedt onze klanten de garantie dat de verschillende elementen van het onderzoeksproces volgens de juiste standaard en op een verifieerbare en consistente manier worden uitgevoerd.

Ook hechten wij als specialist op het gebied van marktonderzoek, marketing(strategie) en de implementatie ervan veel waarde aan transparantie en samenwerking met derden. WPG Research onderschrift dan ook de volgende samenwerkingsverbanden om expertise over de sector en het vak marktonderzoek en strategie-ontwikkeling te kunnen delen/ behouden.