Medewerkerstevredenheidonderzoek

Naast het tevreden stellen van nieuwe en bestaande klanten is het voor iedere onderneming van essentieel belang om extra aandacht te schenken aan eigen medewerkers. Immers, zij bepalen voor een belangrijk deel het succes van het bedrijf.  Naarmate zijn zich beter op hun plek voelen en zich in meerdere mate betrokken voelen bij de organisatie, zal dat de motivatie en inzet ten goede doen komen.

Het belang van een goede medewerkerstevredenheid- en loyaliteit zal veel organisaties niet ontgaan. Het verhogen van de medewerkerstevredenheid- en loyaliteit zorgt namelijk onder andere voor twee essentiële waarden:

  • Het verhogen van de prestaties van medewerkers;
  • Het verhogen van de prestaties van de organisaties.

WPG Research raadt een klanttevredenheid- en/of loyaliteitsonderzoek aan wanneer uw organisatie meer inzichten wenst te verkrijgen in de mate van tevredenheid van de medewerkers aangaande diverse aspecten rondom hun werkzaamheden, alsmede u als werkgever zijnde.

WerkPlekGraadmeter

WPG Research heeft een unieke onderzoeksmethode, genaamd de WerkPlekGraadmeter, ontwikkelt ten einde inzichten te verkrijgen in de wijze waarop uw medewerkers uw organisatie waarderen. Volgens onze methodiek wordt de tevredenheid van uw medewerkers bepaald door een aantal tevredenheidsfactoren. Door middel van de WerkPlekGraadmeter wordt in kaart gebracht hoe deze verschillende tevredenheidsfactoren gewaardeerd worden. Tevens meten we de mate van loyaliteit onder uw medewerkers. De WerkPlekGraadmeter laat u zien of uw medewerkers toekomstbestendig zijn en zich voor de volle 100% inzetten voor hunzelf en uw organisatie. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de WerkPlekGraadmeter? Lees er hier meer over.