Aangezien het Corona-virus zich blijft ontwikkelen, stellen wij u op de hoogte van de stappen die wij bij WPG Research hebben genomen om de veiligheid van onze medewerkers, opdrachtgevers én respondenten te waarborgen. Onnodig te zeggen dat de gezondheid en veiligheid van onze opdrachtgevers en medewerkers van het grootste belang voor ons is. Wij hebben ons protocol aangescherpt en bijgewerkt conform de maatregelen en richtlijnen van het RIVM Gezond Leven.

Daarom hebben wij besloten om vanaf heden geen persoonlijke interviews of face-to-face enquêtes meer uit te voeren tot en met 6 april 2020. Deze projecten moeten we helaas, maar begrijpelijkerwijs, doorschuiven naar een latere datum. De komende periode worden daarnaast alle niet-essentiële bezoeken tot nader order opgeschort. Aan onze opdrachtgevers vragen wij om zoveel mogelijk gebruik te maken van de telefoon, videochat of e-mail om met ons in contact te komen.

Dit is voor iedereen een moeilijke tijden. Wij verzekeren dat we er alles aan doen om de veiligheid te garanderen en onze (overige) dienstverlening zoveel mogelijk zonder onderbreking draaiende te houden.