Vanaf 1 oktober jl. is ons team uitgebreid met Milo Beijen. Als Marketing Research Consultant zal hij zich bezighouden met het opzetten, uitvoeren en rapporteren van de variëteit aan marketing- en onderzoeksprojecten van en voor onze klanten. Tijd om Milo kort voor te stellen.

“Hallo! Mijn naam is Milo Beijen. Ik ben 27 jaar en woon in Nijmegen. In mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden in de bosrijke omgeving van Nijmegen en Arnhem. Met name op de wielrenfiets. Ik ga het team van WPG Research versterken als Marketing Research Consultant. De ervaringen die ik in het verleden heb opgedaan in de (online) marketing bij verschillende bedrijven, wil ik graag toepassen bij mijn nieuwe functie! Daarnaast houd ik ervan om de onderzoekstrajecten naar een hoger niveau te tillen. Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in het adviseren van bedrijven middels gestructureerde data. En inzichten behaald in kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeken. Ik kijk er dan ook naar uit om deel uit te gaan maken van zowel bestaande als nieuwe projecten en opdrachten. Ook om zo veel mogelijk te leren en nieuwe mensen te ontmoeten!