Sinds vandaag is ons team uitgebreid met stagiair Roan Agricola. Hij zal zich bezighouden met onderzoeksprojecten voor onze klanten. Tijd om hem een beetje beter te leren kennen.

“Mijn naam is Roan Agricola, ik ben 23 jaar en ik woon in Nijmegen. Ik studeer sociologie aan de Radboud universiteit in Nijmegen en ben in de afrondende fase van mijn bachelor. In mijn vrije tijd houd ik ervan om buiten te zijn en te sporten. Daarnaast luister én maak ik graag muziek.

Ik zal de komende maanden stagelopen bij WPG Research. Hierbij wil ik de opgedane kennis en onderzoeksvaardigheden van mijn opleiding gebruiken in de praktijk brengen. In mijn opleiding staat het opzetten en uitvoeren van onderzoek centraal. Ik zal bij WPG Research dan ook gaan helpen met het opstellen en uitvoeren van marktonderzoek, en het geven van marketingadvies. Daarnaast zal ik me ook bezighouden met andere taken, zoals bijvoorbeeld het schrijven van content voor de website en het bijhouden van social media. Ik kijk er erg naar uit om het team van WPG Research te versterken en te ondervinden hoe het is om als onderzoeker in de praktijk werkzaam te zijn. Ik verwacht dan ook dat ik hier een leerzame periode tegemoet ga”.