Het nieuwe jaar is in aantocht, maar we kijken met veel plezier nog even terug op 2023. Want afgelopen jaar stond in het teken van ons 15-jarig(!) bestaan. Het was een jubileumjaar vol inspiratie, groei, waardevolle samenwerkingen en zeer interessante projecten.

Zo hebben we onderzoeksprojecten mogen uitvoeren voor onder meer sportverenigingen, detail- en groothandelaren, openbaar vervoerders, overheden, marktonderzoeks- en contentbureaus en musea. In het bijzonder willen we Alliander, Kenter en Gezondheidsdienst voor Dieren bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons stelden om hun klantengroepen het gehele jaar te mogen monitoren. Dankzij deze vruchtbare samenwerkingen konden wij werken aan mooie en uitdagende projecten die een duurzame impact hebben gehad voor hen, maar ook zeker voor ons.

In ons jubileumjaar hebben we niet alleen waardevolle projecten mogen uitvoeren, maar hebben we ook stilgestaan bij onze groei en ontwikkeling als bedrijf. Dankzij ons betrokken en gedreven team hebben we onze expertise verder kunnen uitbreiden en kunnen inspelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van marktonderzoek, data-analyse en marketingadvies.

We zijn dan ook dankbaar voor het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben gesteld en kijken vol vertrouwen uit naar 2024. We blijven ons ook dan inzetten om hoogwaardig onderzoek te verrichten, innovatieve oplossingen te bieden en bij te dragen aan een duurzamere samenleving. Op naar een nieuwsgierig 2024!