Na 11,5 jaar onze steun en toeverlaat te zijn geweest, verlaat Operationeel Manager (Privacy Officer) Frank Derksen na vandaag ons bedrijf. Het gehele team bedankt Frank voor zijn inzet en wenst hem alle succes in zijn volgende avontuur. Wat dat is, licht Frank hieronder toe:

“Na bijna een derde van mijn leven met veel plezier en passie te hebben gewerkt bij WPG Research, is het voor mij tijd om afscheid te nemen. In deze tijd heb ik mogen werken aan een scala aan diverse onderzoeken van kwantitatief onderzoek tot kwalitatieve interviews/focusgroepen. Ik heb na lang wikken en wegen de beslissing genomen om een nieuwe uitdaging aan te gaan als zelfstandig adviseur in de bedrijfswagens en (groot)transport. Hoewel ik met een beetje pijn in mijn hart afscheid neem, kijk ik ook met veel enthousiasme uit naar deze nieuwe stap in mijn carrière.

Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om mijn oprechte dank uit te spreken naar mijn werkgever Harm, mijn collega’s en de diverse opdrachtgevers. Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd, ben gegroeid binnen dit bedrijf en heb veel vrijheden gehad.

Ik kijk met vertrouwen naar de toekomst en ik hoop dat onze paden elkaar nog eens zullen kruisen. Ik ben ervan overtuigd dat ik met de kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan, mijn nieuwe uitdaging met succes zal kunnen aangaan. En wie weet, misschien kunnen we in de toekomst nog eens samenwerken.

Nogmaals hartelijk dank voor alles en ik wens jullie allemaal het beste voor de toekomst.”