Het team van WPG Research groeit. Sinds begin van dit jaar vervult Emiel de rol van Research Manager. Tijd om hem een beetje beter te leren kennen.

“Ik ben Emiel Zandbergen, 27 jaar oud en wonend in Beekbergen samen met mijn vriendin. Na verschillende functies gericht op marktonderzoek o.a. bij Nefit/Bosch en Saxion, een reis door Zuidoost-Azië en een korte periode in de horeca, ben ik per 1 januari van dit jaar als Research Manager bij WPG Research begonnen.

Na een tijd waarin ik studenten heb begeleidt op het gebied van onderzoek en marketing vond ik het tijd om zelf weer het praktische onderzoeksveld in te gaan en zelf onderzoeken te gaan uitvoeren namens een onderzoeksbureau. Een onderzoeksvraagstuk van voorstel tot advies uitwerken en tot een succes brengen, dat is wat mij enthousiast maakt.

Buiten mijn werk ben ik een gepassioneerd sportliefhebber en volg ik vele sporten met een competitief karakter. Daarnaast hou ik ervan om een wandeling te maken of om helemaal weg te dromen in een goed boek.

Ik heb er ontzettend veel zin in om me verder te verdiepen in de opdrachten van WPG Research en ik kan niet wachten om vele onderzoeken op een juiste manier uit te voeren!”