Sinds vorige week is ons team uitgebreid met afstudeerder Jelle Harmsen. Onze nieuwste aanwinst zal zich bezighouden met diverse onderzoeksprojecten voor onze klanten, maar ook schrijft Jelle zijn afstudeerscriptie bij WPG Research. Tijd om hem een beetje beter te leren kennen.

“Even voorstellen; Mijn naam is Jelle Harmsen, woonachtig in Arnhem en 24 jaar oud. Aan de Hogeschool Utrecht studeer ik Commerciële Economie waar ik momenteel in de laatste periode van mijn studie zit, namelijk het afstuderen.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met sporten en bewust eten, iets dat bij mij hoog in het vaandel staat. Verder geniet ik ervan om tijd door te brengen met vrienden, familie en mijn vriendin. Ook volg ik de voetbalsport op de voet, met in het bijzonder de club waar ik al jaren een seizoenkaart heb, Vitesse.

Na eerdere stages op het gebied van marktonderzoek succesvol te hebben afgesloten mag ik op 1 februari bij WPG Research aan de slag om mijn geleerde theorie in praktijk te brengen. Tijdens deze stage zal ik voornamelijk bezig zijn met het ondersteunen van de marktonderzoeken en het schrijven van een afstudeeronderzoek. In dit onderzoek ga ik uitzoeken of er een kwalitatieve onderzoeksmethode ontwikkeld kan worden waardoor er meer informatie verzameld kan worden.

Ik heb erg veel zin om WPG Research te helpen bij haar vraagstukken en om mijn afstudeeronderzoek succesvol uit te voeren zodat ik eind juni de studie Commerciële Economie kan afsluiten met een diploma!”