Het team van WPG Research blijft groeien. Sinds vandaag vervult Marion de rol van Research Assistant. Tijd om haar een beetje beter te leren kennen.

“Mijn naam is Marion Heij en ik woon al mijn hele leven in Oosterbeek. In mijn zoektocht naar banen in Oosterbeek ben ik uitgekomen bij WPG Research. Na een sollicitatieprocedure waarbij ik de fijne sfeer van de organisatie heb kunnen proeven merkte ik dat ik graag bij WPG Research wil werken.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om dagjes en weekendjes weg te gaan, maar vind ik het ook net zo fijn om lekker bezig te zijn in en rondom het huis. Verder geniet ik van een goed boek. 

In het verleden heb ik jaren gewerkt als tandartsassistente. Na een leuke tijd als tandartsassistente heb ik 30 jaar met veel plezier gewerkt bij het tegelzetbedrijf van mijn man. De afgelopen 5 jaar heb ik administratief werk gedaan bij een elektrabedrijf die samenwerkt met opdrachtgevers van WPG Research. Bij WPG Research zal ik vanaf vandaag aan de slag gaan als Research Assistant. Dit betekent dat ik voor opdrachtgevers van WPG Research informatie ga verzamelen in het veld en dit omzet in heldere inzichten. De opdrachtgevers kunnen met mijn verzamelde informatie hun diensten (verder) optimaliseren.

Ik ben er klaar voor om de onderzoeken van WPG Research uit te voeren en geniet nu al van de prettige werksfeer en vrijheid in mijn werk!”