WPG Research bestaat 15 jaar! 

Het is een feestelijk jubileum voor WPG Research, want op 1 oktober 2023 vieren we dat we al 15 jaar in bedrijf zijn! Wat begon als een bescheiden start-up op een zolderkamer in Oosterbeek is uitgegroeid tot een bloeiende onderneming die bekend staat om haar kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van marktonderzoek, data-analyse en marketingadvies. We zijn dan ook uitgegroeid tot een full-service marktonderzoeksbureau, waarbij fact-based marketingadvies ons uitgangspunt is.

Gedurende de jaren is er hard gewerkt om WPG Research uit te breiden en ons merk te versterken. Van een verhuizing naar Doetinchem en weer terug naar Oosterbeek. We hebben gwerkt aan projecten voor organisaties die duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda hebben staan. In allerei branches!

Met trots kunnen we zeggen dat we nu een team hebben van toegewijde professionals die staan voor het leveren van uitstekende producten en diensten aan onze klanten. We hebben onze expertise door de jaren heen ontwikkeld en ons aanbod diverser gemaakt, om aan de veranderende behoeften van de markt te voldoen. Waar we in het begin nog alleen kwalitatief onderzoek uitvoerden, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een full-service marktonderzoeksbureau waarbij we ook kwantitatief marktonderzoek uitvoeren en onze klanten voorzien van duurzaam marketingadvies.

Onze mijlpalen tot nu toe hebben we te danken aan de voortdurende steun en loyaliteit van onze gewaardeerde klanten. Het is dankzij hen dat we vandaag de dag kunnen vieren dat we al 15 jaar in het bedrijfsleven actief zijn. We zijn trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd en we streven er voortdurend naar om onze klanten de beste service en producten te bieden.

Maar ons jubileum is ook een moment om onze (ex-)medewerkers te bedanken. Ze zijn de drijvende kracht achter ons bedrijf en hun inzet en toewijding hebben ons geholpen om te groeien en te slagen. We zijn dankbaar voor hun harde werk en we kijken uit naar de komende jaren waarin we samen nieuwe mijlpalen zullen bereiken!