Het team van WPG Research blijft groeien. Sinds vorige week vervult Wim de rol van Research Assistant. Tijd om hem een beetje beter te leren kennen.

“Mijn naam is Wim Oxenaar en ben woonachtig in het mooie Oosterbeek. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als adviseur en ontwerper voor industriële projecten, maak ik nu de overstap naar een nieuwe uitdaging als Research Assistant bij WPG Research. Met mijn ervaring en passie voor het verzamelen en analyseren van informatie, ben ik klaar om opdrachtgevers te helpen hun diensten te optimaliseren. Ik kijk ernaar uit om in het veld informatie te verzamelen en dit om te zetten in heldere inzichten.

In mijn vrije tijd ben ik nog steeds actief in de motorsport als rijder (trial) en bestuurslid (als sinds de jaren 70). Verder ben ik ook nog actief kampeerder en vind ik het heerlijk om in de natuur te zijn.

Ik ben enthousiast om aan de slag te gaan bij WPG Research en ik waardeer de prettige werksfeer en de vrijheid die ik hier ervaar. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en bij te dragen aan waardevolle onderzoeken!”