In de afgelopen maanden hebben wij met veel plezier samengewerkt met Keolis Nederland aan de aanbesteding voor de concessie Utrecht, met de nadruk op het verbeteren van de klantinterface. Het was een boeiende en leerzame ervaring om deel uit te maken van het tenderteam en gezamenlijk innovatieve oplossingen te bedenken voor de reizigers in de prachtige provincie Utrecht. We hebben met veel energie en creativiteit gewerkt aan het ontwikkelen van plannen die de reiservaring van de reizigers aanzienlijk zullen verbeteren.

Wij zijn oprecht enthousiast over de kansen die deze concessie met zich meebrengt en hopen dan ook van harte dat Keolis de concessie toegewezen zal krijgen, naar verwachting in juni. Het zou fantastisch zijn als onze plannen werkelijkheid kunnen worden en de reizigers kunnen profiteren van de verbeteringen die we hebben voorgesteld. We duimen voor een positieve uitkomst en kijken vol vertrouwen naar de toekomst van het openbaar vervoer in de provincie Utrecht.🚌🚃🤞