Wij zijn ontzettend blij om te kunnen aankondigen dat we ook komend jaar weer mogen samenwerken met Kenter, de drijvende kracht achter een veranderende, innoverende en samenwerkende energiemarkt. Maandelijks gaan we hun klanten vragen naar de ervaren dienstverlening, om zo nog beter inzicht te krijgen in hoe zij de service ervaren. Wat dit jaar extra speciaal maakt, is dat de monitor is uitgebreid van naar maar liefst 11 klantgroepen. Dit betekent dat we nog meer informatie krijgen over de verschillende behoeften en wensen van de klanten, en dat we nog gerichter kunnen werken aan het verbeteren van de dienstverlening. We zijn dam ontzettend trots op deze samenwerking en kijken er naar uit om in 2024 nog meer duurzame(re) klantinzichten te krijgen. Dit helpt niet alleen Kenter om hun service te verbeteren, maar zorgt er ook voor dat de klanten zich gehoord voelen en beter geholpen worden. Bedankt Kenter voor het vertrouwen in ons en we gaan er samen weer een fantastisch jaar van maken!