Vanaf 1 juni is ons team uitgebreid met Jur Timmerman. Onze jongste en nieuwste aanwinst zal zich als Junior Research Assistant bezighouden met veldwerk van diverse onderzoeksprojecten voor onze klanten. Tijd om Jur kort voor te stellen.

“Even voorstellen; Mijn naam is Jur Timmerman, woonachtig in Schuytgraaf, Arnhem en 17 jaar oud. Op dit moment doe ik de studie E-Commerce manager aan ROC Rijn IJssel. In mijn vrije tijd ben ik, samen met medestudenten, bezig voor de Digitale Werkplaats Arnhem Nijmegen (DWAN) van de HAN. Hierbij help ik MKB-ers op weg met de eerste stappen van digitaliseren en maak ik online ondernemen mogelijk. Recente werkzaamheden van de DWAN zijn gericht op het helpen van organisaties die getroffen zijn door de coronacrisis.

Na eerdere banen als fietskoerier bij New York Pizza en als werknemer bij een fietsenmaker heb ik besloten om bij een onderzoeksbureau te gaan werken. Ik houd ervan om nieuwe dingen uit te proberen en ben geïnteresseerd geraakt in (telefonisch) veldwerk en onderzoek. Ik verwacht een leuk dienstverband tegemoet te gaan bij WPG Research, waarbij ik veel kan leren op het gebied van veldwerk en onderzoek.”