Het team van WPG Research blijft groeien. Sinds deze week is Anuzjin, in de rol van Research Assistant, ons team komen versterken. Tijd om haar een beetje beter te leren kennen.

“Bij WPG Research ga ik als Research Assistent aan de slag met allerlei onderzoekstaken. Ik werk samen met een leuk, gedreven team aan verschillende projecten en verwacht heel veel te gaan leren over hoe onderzoek in de praktijk werkt. Ik kan hierdoor mijn onderzoeksvaardigheden ontwikkelen en mijn kennis verbreden op het gebied van marktonderzoek, data-analyse en marketingadvies. Het mooie is dat mijn werk bij WPG Research ook perfect combineerbaar is met mijn studie. Ik ben dan ook enthousiast om aan de slag te gaan bij WPG Research en kijk ernaar uit om samen te werken en bij te dragen aan waardevolle onderzoeken!”